|
|
|
 | Savusilakkaletut
(60 pientä lettua)
Taikina:
- 3 munaa
- 6 dl Valio kevytmaitoa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1/2 tl suolaa
- voita
Pannulle:
- 650 g savusilakoita (n. 400 g perattuna)
- 1 dl tilliä tai ruohosipulia
Valmistus:
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 min. Perkaa ja paloittele savusilakat. Sekoita niiden joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli. Laita kuumalle lettupannulle Oivariini rasvaa. Lisää jokaiseen syvennykseen pieni lusikallinen savukalaa. Kaada päälle taikinaa. Paista kypsiksi molemmin puolin. Pidä letut kuumina alumiinifolion alla.
Tarjoa salaatin kera.
|  |
|
|
|
|
2728812 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|