|
|
|
 | Silakkarullat
- ½ kg silakoita tai 300 g fileetä
- 1 tl suolaa
- tillisilppua, ruohosipulia
Liemi:
- 2 dl vettä
- ¼ etikkaa
- ¼ dl sokeria tai fruktoosia
- 2-3 neilikkaa
- 3-4 maustepippuria
- 1 laakerinlehti
Valmistus:
1. Perkaa silakat, poista selkäruodot tarvittaessa.
2. Ripottele päälle suolaa ja silputtuja maustevihanneksia.
3. Kääri fileet rullalle ja lado ne matalaan uunivuokaan.
4. Kaada mausteliemi päälle ja laita vuoka uuniin n. ½ tunniksi (220- astetta).
Silakat tarjoillaan joko kuumina tai jäähtyneinä.
|
|  |
|
|
|
|
2692723 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|