|
|
|
 | Keittiömestarin reilu silakkasoppa
(4:lle)
- 360g perattua suomalaista silakkaa
- 200g perunakuutiota
- reilunkokoinen sipuli silputtuna
- 4 dl hyvää, ruodoista keitettyä lientä
- 2½ dl hylakermaa
- 100g voita
- 8 maustepippuria, laakerinlehti,suolaa maulla
Valmistus:
Freesaa sipuli kattilassa osassa voita, lisää perunakuutiot ja niitäkin muutama minuutti. Lisää liemi ja mausteet, hauduta 15 minuuttia. Lisää kuuma kerma ja tillisilppua sekä loppu voi. Tarkista, että perunat ovat rapeankypsiä. Lisää silakat.
Tarjoa keiton särpimeksi voiruisleipää.
|
|  |
|
|
|
|
2690645 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|