|
|
|
 | Silakkaa kolmella tavalla
Käydään hakemassa torilta tai hallista kilo tuoreita silakoita.
Siivotaan silakat
- päät ja sisälmykset pois
- ruoto pois (fileiksi)
- nahka pois
Varataan:
1 tölkki tomaattimurskaa
2 sipulia silputtuna
3 dl valkoviiniä
½ dl sokeria
1 tl pippurisekoitusta
tilli- ja basilikasilppua
merisuolaa myllystä
Operoidaan silakat ja ladotaan voideltuun vuokaan omiksi ryhmikseen.
Sekoitetaan muuta ainekset tomaattimurskaan ja todetaan suolaisuus.
Kaadetaan silakoille ja annetaan hautua kannen alla 15 – 18 minuuttia.
Tarjotaan joko leivän päällä, tai perunamuhennoksen ja wokkivihannesten kera.
|
|  |
|
|
|
|
2692740 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|