|
|
|
 | Silakkasuupalat
• 500 g marinoituja silakkafileitä
• 4 –5 dl kypsää puuroriisiä
• suolaa, pippuria, hienonnettua tilliä ja ruohosipulia
Poista silakkafileistä nahka. Anna fileiden maustua etikkaliemessä
puolisen vuorokautta. Valuta fileet. Mausta kypsä, mutta vielä
lämmin puuroriisi suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla viheryr-
teillä. Anna riisin jäähtyä. Pyörittele siitä pallosia, litistä niitä
hieman ja kietaise silakkafilee ympärille. Nosta suupalat vadille
ja rouhi pippuri pinnalle.
Ohjeen on yhdistykselle lähettänyt Espoolainen kalaruoan ystävä.
|
|  |
|
|
|
|
2692724 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|