|
|
|
 | Marinoidut silakat
½ kg silakkafileetä
ruisjauhoja
tilliä
merisuolaa myllystä
maustepippuria sopivasti
voi-rypsiöljy ½ ja ½
Mausteliemi:
1½ dl vettä
1½ dl omenaviinietikkaa
laakerinlehti
puolenkymmentä valko- ja maustepippuria
keltasipuli ohuina renkaina
1 rkl hunajaa
1. Paista ruisjauho-suolaseoksessa leivitettyjä silakkapihvejä, joiden
välissä on tillisilppua. Saat rapeita käyttämällä paistamiseen voi-rypsi-
öljyseosta.
2. Keitä maustelientä 15 minuuttia.
3. Lado paistetut silakkapihvit laakeaan vuokaan ja kaada mausteliemi
kuumana pihvien päälle. Lisää liemeen sipulirenkaat.
4. Anna maustua kylmässä yön yli.
Wiljam Pyy
|
|  |
|
|
|
|
2690640 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|