|
Etusivu
|
Kalaruokaaverkossa
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
Kirjaudu sisään:
Liity tiedotteiden postituslistalle
Keväinen lämminsavulohikulho
4 annosta
4 munaa
300 - 400 g lämminsavulohta
sitruunamarinoitua perunasalaattia
tillikurkk...
Lue lisää »
•
Ahven
•
Ankerias
•
Anjovis & Kilohaili
•
Hauki
•
Kampela
•
Kapakala
•
Kalakeitot
•
Kiiski
•
Kirjolohi
•
Kuha
•
Lahna
•
Liemet
•
Lipeäkala
•
Lohi
•
Made
•
Makrilli
•
Meriantura
•
Merikrotti
•
Muikku
•
Mustekala
•
Mäti
•
Nahkiainen
•
Nieriä
•
Norssi/Kuore
•
Pangasius sutchi
•
Ruijanpallas
•
Puna-antura
•
Sardelli
•
Sampi
•
Seiti
•
Siika
•
Silakka
•
Sardiini
•
Silli
•
Sushi ja Sashima
•
Suutari
•
Särki
•
Taimen
•
Terriini ja mureke
•
Tonnikala
•
Tuoresuolattu
•
Turska
•
Perinne (kala) ruokia
•
Erikoisuuksia
•
Kalakukko
•
Silli-munakokkeli
•
Pikkutontun joulusilli
•
Sinappisilli
•
Silli à la russe
•
Sillijäädyke
•
Sillikakku
•
Sillipullat
•
Sillitartar
•
Seilorin sitruunasilli
•
Munasilli
•
Sillipaistos
•
Currysilli
•
Silli paprikakastikkeessa
•
Sillihakkelus
•
Matjesilliä kirpeässä kastikkeessa
•
Glögisilli
•
Kenraalin sillimousse
•
Silli lasimestarin tapaan
•
Sillikaviaari II
•
Smetanasilli Mannen tapaan
•
Boysilli parfait
•
Yömyöhä neljälle
•
Silliä ja perunaa
•
Aamusilli
•
Sillijäädyke II
•
Sillileipä à la russe
•
Foliossa paistettu silli
•
Kapteenin sunnuntaisilli
•
Lämmin sinappisilli
•
Sillitikut
•
Sherry-silli
•
Inkivääri-omenasilli
•
Maustesilli
•
Nopea sinappisilli
•
Silliperunapalat
•
Silli majoneesikastikkeessa
•
Sillijäädyke III
•
Terheniemen smetanasilli
•
Venäläinen silli
•
Sillivati marinoitujen sipulien kera
•
Joulukalaa mausteliemessä
•
Matjessillicoctail
•
Sillisalaatti flaamilaiseen tapaan
•
Janssonin pannari
•
Sillitartar
•
Silligratiini
•
Kookoscurry-sillipata
•
Sillikaviaari
•
Sillijäädyke
Sillijäädyke III
4 - 5 matjessillifileetä
½ l vaahdotettua kermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
½ dl votkaa
½ dl sokeria
2 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
valkopippuria myllystä
1. Leikkaa sillifileet pikkusormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos leipävuokaan.
2. Jäädytä pakastimessa 1vuorokausi.
3. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja hapanleivän kanssa.
Eero Mäkelä
keittiömestari
Lähetä ohje
Pariloitua lohta ja sitrus-piparjuurikastiketta
Ainekset
600 g lohi-, kirjolohi- tai taimenfileetä
2 kpl sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
0...
Lue lisää »
|
Etusivu
|
Kalaruokaaverkossa
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
2668662
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net