Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Silli-munakokkeli   • Pikkutontun joulusilli   • Sinappisilli   • Silli à la russe   • Sillijäädyke   • Sillikakku   • Sillipullat   • Sillitartar   • Seilorin sitruunasilli   • Munasilli   • Sillipaistos   • Currysilli   • Silli paprikakastikkeessa   • Sillihakkelus   • Matjesilliä kirpeässä kastikkeessa   • Glögisilli   • Kenraalin sillimousse   • Silli lasimestarin tapaan   • Sillikaviaari II   • Smetanasilli Mannen tapaan   • Boysilli parfait   • Yömyöhä neljälle   • Silliä ja perunaa   • Aamusilli   • Sillijäädyke II   • Sillileipä à la russe   • Foliossa paistettu silli   • Kapteenin sunnuntaisilli   • Lämmin sinappisilli   • Sillitikut   • Sherry-silli   • Inkivääri-omenasilli   • Maustesilli   • Nopea sinappisilli   • Silliperunapalat   • Silli majoneesikastikkeessa   • Sillijäädyke III   • Terheniemen smetanasilli   • Venäläinen silli   • Sillivati marinoitujen sipulien kera   • Joulukalaa mausteliemessä   • Matjessillicoctail   • Sillisalaatti flaamilaiseen tapaan   • Janssonin pannari   • Sillitartar   • Silligratiini   • Kookoscurry-sillipata   • Sillikaviaari   • Sillijäädyke 

Sillikaviaari



(neljälle)

  • 2 kookasta matjessillifileetä
  • 2 pientä salottisipulia
  • pieni nippu tuoretta tilliä
  • 1 dl kermaa
  • 120 g smetanaa
  • 2-3 tippaa Rajamäen etikkaa
  • valkopippuria myllystä

Valuta sillifileet hyvin. Leikkele ne, sipulit ja tilli hienoksi silpuksi.
Vispaa kerma vaahdoksi, lisää etikkatipat ja kohtuullisesti valkopippuria. Vatkaa myös smetana vaahdoksi.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pane sillikaviaari kylmään odottelemaan tarjoamista kuumien blinien päällä.

Alkuperä: Mysi Lahtinen, Juhlat



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672224
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net