|
|
|
 | Sinappisilli
2 RASVASILLIÄ
1 PORKKANA
½ PURJOA
1 – 2 PUNASIPULIA
PALA PIPARJUURTA
2 LAAKERINLEHTEÄ
1 – 2 TL SINAPINSIEMENIÄ
TUORETTA TILLIÄ
ETIKKALIEMI:
1 ½ DL ETIKKAA
1 ½ - 2 DL VETTÄ
1 DL SOKERIA
1. Kiehauta etikkaliemi ja sekoita, niin että sokeri sulaa. Jäähdytä liemi.
2. Liota kokonaisia sillejä kylmässä vedessä 5 – 8 tuntia.
3. Huuhdo ja puhdista sillit ja leikkaa ne 2 – 3 cm: pituisiksi paloiksi.
4. Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi, samoin purjo- ja punasipuli;
suikaloi piparjuuri.
5. Lado raaka-aineet vuorotellen tölkkiin, kaada etikkaliemi päälle.
Silli on syötävää 1 – 2 vuorokauden kuluttua.
|
|  |
|
|
|
|
2668688 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|