|
|
|
 | Silli paprikakastikkeessa
1 rasvasilli tai 2 vacuumpakattua sillifileetä
1 raaka keltuainen
½ tl sinappia
2 tl sokeria
1 tl paprikajauhetta
2 tl viinietikkaa
½ tl väkiviinaetikkaa
1 dl hyvää kermaa tai kermaviiliä
1. Silliä tai –fileitä liotetaan pari tuntia teessä tai maidossa, jonka
jälkeen silli (nyljetään, ruoditaan, fileerataan ) ja leikataan vinosti
palasiksi pienelle vadille.
2. Keltuainen sekoitetaan hyvin mausteiden kanssa pienessä kul-
hossa johon lisätään vatkattu kerma.
3. Kastike kaadetaan sillin päälle vadille, joka lopuksi koristetaan
esimerkiksi paprikalla, tillillä, munalla tai tomaatilla.
|
|  |
|
|
|
|
2668665 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|