Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Silli-munakokkeli   • Pikkutontun joulusilli   • Sinappisilli   • Silli à la russe   • Sillijäädyke   • Sillikakku   • Sillipullat   • Sillitartar   • Seilorin sitruunasilli   • Munasilli   • Sillipaistos   • Currysilli   • Silli paprikakastikkeessa   • Sillihakkelus   • Matjesilliä kirpeässä kastikkeessa   • Glögisilli   • Kenraalin sillimousse   • Silli lasimestarin tapaan   • Sillikaviaari II   • Smetanasilli Mannen tapaan   • Boysilli parfait   • Yömyöhä neljälle   • Silliä ja perunaa   • Aamusilli   • Sillijäädyke II   • Sillileipä à la russe   • Foliossa paistettu silli   • Kapteenin sunnuntaisilli   • Lämmin sinappisilli   • Sillitikut   • Sherry-silli   • Inkivääri-omenasilli   • Maustesilli   • Nopea sinappisilli   • Silliperunapalat   • Silli majoneesikastikkeessa   • Sillijäädyke III   • Terheniemen smetanasilli   • Venäläinen silli   • Sillivati marinoitujen sipulien kera   • Joulukalaa mausteliemessä   • Matjessillicoctail   • Sillisalaatti flaamilaiseen tapaan   • Janssonin pannari   • Sillitartar   • Silligratiini   • Kookoscurry-sillipata   • Sillikaviaari   • Sillijäädyke 

Glögisilli




  • rasvasilliä (saatavana vacuumpakattuna myös kevytsuolattuja)
    Sillit avataan ja nahoitetaan sekä leikataan haarukkapaloiksi.
  • 2 punasipulia
    Mausteliemi:
  • 2 dl glögijuomaa
  • 1/2 dl omena-hunajaetikkalientä
  • 1 dl fariinisokeria
  • muutama mauste-viher-rosepippuri


  1. Keitä liemi, tarkista maksu ja jäähdytä kylmäksi (kuumassa liemessä silli
    hajoaa)
  2. Lykkää sillinpalat ja siivutettu punasipuli kerroksittain lasipurkkiin.
  3. Liemi päälle.

    Kahden kolmen päivän kuluttua herkku on valmis

    © Wiljam Pyy






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2668649
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net