|
|
|
 | Glögisilli
- rasvasilliä (saatavana vacuumpakattuna myös kevytsuolattuja)
Sillit avataan ja nahoitetaan sekä leikataan haarukkapaloiksi.
- 2 punasipulia
Mausteliemi:
- 2 dl glögijuomaa
- 1/2 dl omena-hunajaetikkalientä
- 1 dl fariinisokeria
- muutama mauste-viher-rosepippuri
- Keitä liemi, tarkista maksu ja jäähdytä kylmäksi (kuumassa liemessä silli
hajoaa)
- Lykkää sillinpalat ja siivutettu punasipuli kerroksittain lasipurkkiin.
- Liemi päälle.
Kahden kolmen päivän kuluttua herkku on valmis
© Wiljam Pyy
|
|  |
|
|
|
|
2668649 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|