|
|
|
 | Kenraalin sillimousse
- 200 g matjessillifileetä
- 100 g herkkukurkkuviipaleita
- 50 g punasipulia
- 1 dl tilli- ja ruohosipulisilppua
- 3 liotettua liivatelehteä
- 2 rkl kurkun lientä
- 200 g rasia raputuorejuustoa
- 3 dl vispikermaa
- Vuoraa litran vetoinen vuoka tuorekelmulla.
- Leikkaa ainekset pieniksi kuutioiksi ja lisää joukkoon silputut ruohosipuli
ja tilli.
- Kuumenna kurkkuliemi ja liota siihen liivatteet.
- Sekoita juusto ja muut ainekset keskenään. Viimeiseksi vaahdotettu kerma.
- Kumoa vuokaan ja jäähdytä yön yli jääkaapissa.
Kumoa Kenraalin sillimousse vadille, koristele munanlohkoilla, erilaisilla salaatin-
lehdillä, pikkutomaateilla.
Tarjoa esimerkiksi voissa pyöräytettyjen palloperunoiden kera (pallorautoja saa
hyvin varustetuista kokkipuodeista).
© Wiljam Pyy
|
|  |
|
|
|
|
2668683 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|