|
|
|
 | Yömyöhä neljälle
- 4 keitettyä kylmää perunaa
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 8 anjovisfilettä
- 2 rkl voita
- 2 punasipulia
- 4 palaa foliota
- 1 prk smetanaa
- Viipaloi munat ja perunat ja jaa ne tasapuolisesti neljälle foliopalalle.
- Aseta päälle anjovisfileet, hienonnettu punasipuli (ruohosipuli).
- Taita foliot nyyteiksi ja laita jääkaappiin odottamaan.
- Lämmitä 200-asteisessa uunissa 8-12 minuuttia tai hetki grillissä ja aseta tarjolle -jokainensyöjä voi pehmentää makua lisäämällä annoksen päälle teelusikallisen smetanaa.
|
|  |
|
|
|
|
2668711 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|