Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Silli-munakokkeli   • Pikkutontun joulusilli   • Sinappisilli   • Silli à la russe   • Sillijäädyke   • Sillikakku   • Sillipullat   • Sillitartar   • Seilorin sitruunasilli   • Munasilli   • Sillipaistos   • Currysilli   • Silli paprikakastikkeessa   • Sillihakkelus   • Matjesilliä kirpeässä kastikkeessa   • Glögisilli   • Kenraalin sillimousse   • Silli lasimestarin tapaan   • Sillikaviaari II   • Smetanasilli Mannen tapaan   • Boysilli parfait   • Yömyöhä neljälle   • Silliä ja perunaa   • Aamusilli   • Sillijäädyke II   • Sillileipä à la russe   • Foliossa paistettu silli   • Kapteenin sunnuntaisilli   • Lämmin sinappisilli   • Sillitikut   • Sherry-silli   • Inkivääri-omenasilli   • Maustesilli   • Nopea sinappisilli   • Silliperunapalat   • Silli majoneesikastikkeessa   • Sillijäädyke III   • Terheniemen smetanasilli   • Venäläinen silli   • Sillivati marinoitujen sipulien kera   • Joulukalaa mausteliemessä   • Matjessillicoctail   • Sillisalaatti flaamilaiseen tapaan   • Janssonin pannari   • Sillitartar   • Silligratiini   • Kookoscurry-sillipata   • Sillikaviaari   • Sillijäädyke 

Yömyöhä neljälle




  • 4 keitettyä kylmää perunaa
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 8 anjovisfilettä
  • 2 rkl voita
  • 2 punasipulia
  • 4 palaa foliota
  • 1 prk smetanaa

  1. Viipaloi munat ja perunat ja jaa ne tasapuolisesti neljälle foliopalalle.
  2. Aseta päälle anjovisfileet, hienonnettu punasipuli (ruohosipuli).
  3. Taita foliot nyyteiksi ja laita jääkaappiin odottamaan.
  4. Lämmitä 200-asteisessa uunissa 8-12 minuuttia tai hetki grillissä ja aseta tarjolle -jokainensyöjä voi pehmentää makua lisäämällä annoksen päälle teelusikallisen smetanaa.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2668711
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net