Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Silli-munakokkeli   • Pikkutontun joulusilli   • Sinappisilli   • Silli à la russe   • Sillijäädyke   • Sillikakku   • Sillipullat   • Sillitartar   • Seilorin sitruunasilli   • Munasilli   • Sillipaistos   • Currysilli   • Silli paprikakastikkeessa   • Sillihakkelus   • Matjesilliä kirpeässä kastikkeessa   • Glögisilli   • Kenraalin sillimousse   • Silli lasimestarin tapaan   • Sillikaviaari II   • Smetanasilli Mannen tapaan   • Boysilli parfait   • Yömyöhä neljälle   • Silliä ja perunaa   • Aamusilli   • Sillijäädyke II   • Sillileipä à la russe   • Foliossa paistettu silli   • Kapteenin sunnuntaisilli   • Lämmin sinappisilli   • Sillitikut   • Sherry-silli   • Inkivääri-omenasilli   • Maustesilli   • Nopea sinappisilli   • Silliperunapalat   • Silli majoneesikastikkeessa   • Sillijäädyke III   • Terheniemen smetanasilli   • Venäläinen silli   • Sillivati marinoitujen sipulien kera   • Joulukalaa mausteliemessä   • Matjessillicoctail   • Sillisalaatti flaamilaiseen tapaan   • Janssonin pannari   • Sillitartar   • Silligratiini   • Kookoscurry-sillipata   • Sillikaviaari   • Sillijäädyke 

Silliä ja perunaa



Jokavuotinen kesäruoka (viim.Juhannuksena).


  • 2 uutta kokonaista silliä
  • 1 sipuli
  • 1 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 prk kermaviiliä
  • keitettyjä uusia perunoita kuorineen



  1. Perkaa kokonaiset sillit ja huuhtele ne ja liota niitä vedessä yön yli (kevytsuolattua vain muutama tunti)
  2. Huuhtele sillit ja poista nahka selän puolelta viiltäen. Leikkaa sillit haarukkapaloiksi.
  3. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös ruohosipuli. Pane tarjoilukulhoon ja sekoita kermaviiliin ruohosipuli.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2668680
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net