|
Etusivu
|
Kalaruokaverkko
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
Kirjaudu sisään:
Liity tiedotteiden postituslistalle
Keväinen lämminsavulohikulho
4 annosta
4 munaa
300 - 400 g lämminsavulohta
sitruunamarinoitua perunasalaattia
tillikurkk...
Lue lisää »
•
Ahven
•
Ankerias
•
Anjovis & Kilohaili
•
Hauki
•
Kampela
•
Kapakala
•
Kalakeitot
•
Kiiski
•
Kirjolohi
•
Kuha
•
Lahna
•
Liemet
•
Lipeäkala
•
Lohi
•
Made
•
Makrilli
•
Meriantura
•
Merikrotti
•
Muikku
•
Mustekala
•
Mäti
•
Nahkiainen
•
Nieriä
•
Norssi/Kuore
•
Pangasius sutchi
•
Ruijanpallas
•
Puna-antura
•
Sardelli
•
Sampi
•
Seiti
•
Siika
•
Silakka
•
Sardiini
•
Silli
•
Sushi ja Sashima
•
Suutari
•
Särki
•
Taimen
•
Terriini ja mureke
•
Tonnikala
•
Tuoresuolattu
•
Turska
•
Perinne (kala) ruokia
•
Erikoisuuksia
•
Kalakukko
•
Punaviinisuutari
•
Suutari sinappikastikkeessa
Suutari - yleistä. Yllä ohjevalikko.
Liity
tästä
Kalaruokaverkkoon ja pääset näille sivuille.
Pariloitua lohta ja sitrus-piparjuurikastiketta
Ainekset
600 g lohi-, kirjolohi- tai taimenfileetä
2 kpl sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
0...
Lue lisää »
|
Etusivu
|
Kalaruokaverkko
|
Tiedotteet
|
Lampaat
|
Kanat
|
Kalat & Kalastus
|
Kalaruokaohjeet
|
Ruokaohjeet
|
Terveys
|
Juomat
|
2728845
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net