Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taimen Navarran tapaan   • Taimen mantelikastikkeessa   • Kenraalin syntymäpäivämenu, paistettua taimenta   • Kokonaisena grillattu taimen 

Kenraalin syntymäpäivämenu - paistettua taimenta




  1. Taimenfileet leivitetään munassa ja ohrajauhoissa, paistetaan rapean kullan keltaisiksi voissa.
  2. Kastikkeeksi 2 dl kermaviiliä, 4 rkl muikunmätiä, 1tl hyvää sinappia, 1 rkl votkaa, hiukan tillisilppua suolaa ja viherpippuria.
  3. Lisukkeeksi persiljapalloperunat.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404522
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net