Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kalamureke à la Riitta Suominen   • Pinaattinen kalamureke 
Kalamureke à la Riitta Suominen
# 200 g ryöpättyä pinaattia tai nokkosia
# 2 rkl voita
# 500 g kalafilettä ( haukea, kuhaa, ahventa)
# 2 munaa
# 2 dl kermaa
suolaa ja valkopippuria
korppujauhoja ja rasvaa vuokiin.

Hauduta ryöpättyä pinaattia voissa viitisentoista minuuttia. Jauha kala teho-
sekoittimessa. Lisää siihen munat ja kerma. Mausta kalamassa suolalla ja
pippurilla.Voitele uunivuoka tai tarvittava määrä annosvuokia ja ripottele
niihin korppujauhoja. Kaada pohjalle kalamassaa ja pinaattisosetta
vuorotellen. Kypsennä vesihauteessa 200 asteisessa uunissa tunnin verran.

Tarjoile esimerkiksi viiriäisten munien, kuorittujen katkarapujen ja siian
mädin kera.




Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164566
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net