Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 

Tonnikalasäilykepihvit




  • 2 prk tonnikalaa paloina vedessä (kevyempi versio kuin öljyssä)
  • 4 rkl kermaviiliä
  • ½ - 1 dl korppujauhoja
  • 2 tl sitruunapippuria
  • 2 tl yleismaustetta
  • 1 – 2 munaa

Mittaa kermaviili taikinakulhoon ja sekoita siihen korppujauho. Anna turvota ja mausta. Valuta tonnikala, sekoita massaan ja lisää munat.
Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.
Taputtele massasta pihvejä, asettele ne uunipellille öljytyn leivinpaperin päälle ja paista uunin keskitasolla 200 – 225-asteessa noin 15 minuuttia. Tarkkaile kunnes pihvit ovat tummanruskeita.

VINKKI
Muista että tonnikala on täyssäilyke eli paistettaessa pihvejä, niiden annetaan vain kiinteytyä, jonka jälkeen ne ovat syötävissä.

Lähde: IL Kokitkokki extra/Annika Björkman



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404511
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net