Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 

Tonnikalalevite



Tämä on 11. ohje tonnikalasta. Se johtuu suhtautumisestamme tonnikalan pyyntiin maailman meriltä, koska sushin ja muiden japanilaisvalmisteisten ruokien suosio uhkaa tonnikalan ylikakalastusta.


  • 1 prk tonnikalaa (öljyssä)
  • 1 rs tuorejuustoa
  • 1,5 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • 2 kynttä valkosipulia
  • suolaa, pippuria

1. Hienonna valkosipuli silpuksi.
2. Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois.
3. Yhdistä ainekset ja hurauta sauvasekoittimella tasaiseksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

HK



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672173
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net