Femeg- pakastetonnikalasta lisää tietoa.
Tonnikalapihvit FEMEG
(pakaste)
Ravintosisältö: 100g
Energiaa 497 kj/ 118 kcal
Proteiinia 23,8 g
Hiilihydraatteja 0,0 g
Rasvaa 2,5 g
Kala on luonnontuote. Eri vuodenaikoina kalan
ravintoarvot saattavat vaihdella.
Säilytys
Jääkaapissa (n. +5 astetta) 1 päivä
Jääkaapin pakastelokerossa (n. -5 astetta) 2-3 päivää
Jääkaapin pakastelokerossa (n. -12 astetta) 2 viikkoa
Pakastimessa (-18 astetta) tai kylmemmässä:
Katso parasta ennen päiväys.
Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen vaan se tulee valmistaa heti.
Valmistus
Anna tonnikalapihvien sulaa noin 20-30 minuuttia. Mausta ne sitruunalla, suolalla ja pippurilla myllystä. Aseta maustetut pihvit paistinpannulle, jossa on öljyä tai voita.
Paista pihvit keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin.
Tonnikalapihvit voidaan valmistaa myös grillissä. Ripottele öljyä molemmille puolille ja pane pihvit alumiinialustalle grilliin. Grillaa niitä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta.