Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 

Pihvit tuoreesta tonnikalasta






PIHVIT TUOREESTA TONNIKALASTA
Maistuisi varmaan sinullekin

Femeg- pakastetonnikalasta lisää tietoa.
Tonnikalapihvit FEMEG
(pakaste)

Ravintosisältö: 100g

Energiaa 497 kj/ 118 kcal
Proteiinia 23,8 g
Hiilihydraatteja 0,0 g
Rasvaa 2,5 g

Kala on luonnontuote. Eri vuodenaikoina kalan
ravintoarvot saattavat vaihdella.

Säilytys

Jääkaapissa (n. +5 astetta) 1 päivä
Jääkaapin pakastelokerossa (n. -5 astetta) 2-3 päivää
Jääkaapin pakastelokerossa (n. -12 astetta) 2 viikkoa
Pakastimessa (-18 astetta) tai kylmemmässä:
Katso parasta ennen päiväys.

Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen vaan se tulee valmistaa heti.

Valmistus

Anna tonnikalapihvien sulaa noin 20-30 minuuttia. Mausta ne sitruunalla, suolalla ja pippurilla myllystä. Aseta maustetut pihvit paistinpannulle, jossa on öljyä tai voita.
Paista pihvit keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin.
Tonnikalapihvit voidaan valmistaa myös grillissä. Ripottele öljyä molemmille puolille ja pane pihvit alumiinialustalle grilliin. Grillaa niitä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta.


Liity Kalaruokaverkkoon








Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672189
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net