Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 
Zen Garden- tonnikalasalaatti



  • 600 g tonnikalafileetä, leikattuna neljäksi pihviksi
  • Zen Garden – mausteseosta
  • raastettua veriappelsiinin kuorta ja sen puristettua mehua

    Salaatti:
  • oliiviöljyä
  • 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 2 vihreää tuoretta chilipalkoa, siemenet poistettu ja pilkottu
  • vihreä paprika viipaloituna
  • tuore fenkoli viipaloituna
  • 6 kevätsipulia leikattuna 4 cm:n paloiksi
  • 150 g vesikrassia tai villirucolaa
  • sitruunan vastapuristettua mehua

Valmistus:

  1. Raasta hyvin pestyn ja kuivatun appelsiinin kuori ja purista sen mehu. Murskaa
    morttelissa mausteseosta ja sekoita se appelsiinin joukkoon.
  2. Hiero mausteseos kalapihveille.
  3. Tee salaatti: kuullota pannulla inkivääri ja valkosipulisilppu oliiviöljyssä, lisää
    chili, fenkoli, paprika ja kevätsipuli. Pyöritä nopeasti, kostuta tilkalla sitruunaa ja
    ota pois pannulta.
  4. Kuumenna paistinpannu. Pyyhi pinta öljyllä ja laita pihvit hiillostumaan. Paista
    2 min. molemmilta puolilta.

Asettele lautaselle vesikrassia tai rucolaa ja päälle lämmintä salaattia. Viipaloi
pihvit lämpimän salaatin päälle.


Ohjeen alkuperä:





Liity Kalaruokaverkkoon






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672197
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net