Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 
Kalapiirakka


  • 100 g voita
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kermaa
  • 1 rkl vettä

    Täyte
  • 1 purkki tonnikalaa tai lohta
  • 1-2 tl tilliä (tuoretta tai kuivattua)
  • 0,5 tl valkopippuria
  • 100 g emmentaljuustoraastetta
  • 1 dl kermaa 2 dl maitoa 3 kpl kananmunaa


    1. Voi ja vehnäjauho nypitään keskenää. Seokseen lisätään vesi ja
      kerma. Taikina painellaan voideltuun ja leivitettyyn
      piirakkavuokaan.
    2. Täyteaineet sekoitetaan keskenään ja
      laitetaan vuokaan taikinan päälle. Paistetaan 230°C lämmössä
      noin 30 minuuttia mieluiten alaritilällä.

    Piirakka sopii erinomaisesti illanistujaisiin pikkusuolaiseksi.

    © Pentin parhaat

    Liity Kalaruokaverkkoon






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672204
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net