|
|
|
 | Kalapiirakka
- 100 g voita
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl kermaa
- 1 rkl vettä
Täyte
- 1 purkki tonnikalaa tai lohta
- 1-2 tl tilliä (tuoretta tai kuivattua)
- 0,5 tl valkopippuria
- 100 g emmentaljuustoraastetta
- 1 dl kermaa 2 dl maitoa 3 kpl kananmunaa
- Voi ja vehnäjauho nypitään keskenää. Seokseen lisätään vesi ja
kerma. Taikina painellaan voideltuun ja leivitettyyn
piirakkavuokaan.
- Täyteaineet sekoitetaan keskenään ja
laitetaan vuokaan taikinan päälle. Paistetaan 230°C lämmössä
noin 30 minuuttia mieluiten alaritilällä.
Piirakka sopii erinomaisesti illanistujaisiin pikkusuolaiseksi.
© Pentin parhaat
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2672204 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|