Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 
Cheddar- tonnikalapata

(ohje on kahdelle)

  • 1 pkt Kolatun Cheddarjuustoa
  • 4 dl maitoa
  • 1 laakerinlehti
  • 1 sipuliviipale
  • 6 kokonaista mustapippuria
  • 60 g voita tai margariinia
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 1 sellerinvarsi pilkottuna
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tölkki tonnikalaa (kokonaisena vedessä)
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria

  1. Raasta juusto. Kiehauta kattilassa maito, laakerinlehti, sipuliviipale ja mustapippurit. Ota pois liedeltä ja anna hautua 15 minuuttia. Siivilöi maito talteen. Paista sipuli ja selleri voissa, noin 5 minuuttia. Lisää jauhot. Sekoita koko ajan kunnes seos alkaa kuplia. Lisää maito vähitellen seokseen koko ajan sekoittaen, kunnes alkaa kiehua.
  2. Anna hautua miedolla lämmöllä vielä n. 5 minuuttia. Lisää kerma, persilja ja puolet juustoraasteesta, keitä pari minuuttia koko ajan hämmentäen kunnes juusto on sulanut.
  3. Lisää tonnikala ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Paista uunissa 180 asteessa n. 15-20 min. Jos uunissasi on grillivastus, laita se päälle paiston loppuvaiheessa niin, että pinta saa kauniin ruskean värin.




    Liity Kalaruokaverkkoon






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672174
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net