Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 
Kalapiirakka säilykkeestä

    Pohja:
  • 100 g voita
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kermaa
  • 1 rkl vettä
    Täyte:
  • 1 purkki tonnikalaa vedessä (kriittinen koska tonnikalaa yli kalastetaan), lohta tai muuta täyssäilykekalaa
  • 1-2 tl tilliä (tuoretta tai kuivattua)
  • ½ tl valkopippuria
  • 100 g emmentaljuustoraastetta
  • 1 dl kermaa
  • 2 dl maitoa
  • 3 munaa

  1. Voi ja vehnäjauho vaivataan käsin keskenään. Seokseen lisätään vesi ja kerma. Taikina painellaan voideltuun ja leivitettyyn piirakkavuokaan.
  2. Täyteaineet sekoitetaan keskenään ja laitetaan vuokaan taikinan päälle.
  3. Täytteen päälle ripotellaan juustoraaste
  4. Paistetaan 230 asteessa noin 30 minuuttia mieluiten alalämmöllä.


Piirakka sopii erinomaisesti illanistujaisiin pikkulämpimäksi.




Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672212
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net