|
|
|
 | Tonnikalaa ja riisiä
- 2 dl pitkäjyväriisiä
- ½ L vettä
- 1 tl suolaa
Muhennos:
- 1 sipuli
- 2 rkl rypsiöljyä
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 3-4 dl kermamaitoa
- 2 tl currya
- suolaa
- 1 prk tonnikalaa
- Keitä riisit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli ja keitä silppu rypsiöljyssä läpikuultavaksi. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kiehauta. Lisää kermamaito vähitellen koko ajan sekoittaen. Mausta. Keitä kunnes seos sakenee. Lisää tonnikala.
Levitä riisit renkaan muotoon tarjoiluvadille ja kaada muhennos keskelle. Tarjoa heti.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2672193 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|