Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Pihvit tuoreesta tonnikalasta   • Tonnikalapaprikat   • Zen Garden- tonnikalasalaatti   • Kalapiirakka   • Cheddar- tonnikalapata   • Kalapiirakka säilykkeestä   • Tonnikalatahna   • Kassisalaatti piknikille   • Tonnikalaa ja riisiä   • Tonnikalasäilykepihvit   • Tonnikalalevite 

Tonnikalaa ja riisiä




  • 2 dl pitkäjyväriisiä
  • ½ L vettä
  • 1 tl suolaa

    Muhennos:
  • 1 sipuli
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3-4 dl kermamaitoa
  • 2 tl currya
  • suolaa
  • 1 prk tonnikalaa

  1. Keitä riisit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja keitä silppu rypsiöljyssä läpikuultavaksi. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kiehauta. Lisää kermamaito vähitellen koko ajan sekoittaen. Mausta. Keitä kunnes seos sakenee. Lisää tonnikala.

Levitä riisit renkaan muotoon tarjoiluvadille ja kaada muhennos keskelle. Tarjoa heti.



Liity Kalaruokaverkkoon







Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672193
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net