Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Graavilohta ja siian mätiä paahtoleipäsellolla   • Graavilohi Talasniemen tapaan   • Graavilohi I   • Kveenien graavilohi   • Punajuurella maustettu graavikuha   • Suolasiika   • Tuoresuolattua ja marinoitua hyvää   • Graavihauki   • Sinappikastike ja graavilohisalaatti   • Kraavilohta ja lämmintä punajuurisalaattia   • Täytetyt graavisiikanyytit   • Punajuurigraavattu lohi   • Sokerisuolattu graavilohi   • Graavilohisalaatti 

Sinappikastike ja graavilohisalaatti





    Sinappikastike:
  • ½ dl dijonsinappia
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 2 rkl sokeria
  • ¾ dl rypsiöljyä

    Salaatti:
  • 250 g graavilohta
  • ½ punasipulia
  • 3 rkl kapriksia
  • mustapippuria

1. Sekoita kulhossa sinappi, etikka, hunaja ja sokeri.
2. Lisää joukkoon öljy tipoittain koko ajan sekoittaen.
3. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja sekoita se lohikuutioiden joukkoon. Lisää kaprikset, mausta mustapippurilla.

Tarjoa lohisalaattia sinappikastikkeen kera.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2094610
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net