Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Graavilohta ja siian mätiä paahtoleipäsellolla   • Graavilohi Talasniemen tapaan   • Graavilohi I   • Kveenien graavilohi   • Punajuurella maustettu graavikuha   • Suolasiika   • Tuoresuolattua ja marinoitua hyvää   • Graavihauki   • Sinappikastike ja graavilohisalaatti   • Kraavilohta ja lämmintä punajuurisalaattia   • Täytetyt graavisiikanyytit   • Punajuurigraavattu lohi   • Sokerisuolattu graavilohi   • Graavilohisalaatti 

Täytetyt graavisiikanyytit



Graavaa siika sokerilla, karkealla suolalla, rosepippurilla ja tillinvarsilla peitettynä yön yli.

Valmista täyte:

  • 2 kypsä keitetty muna murskattuna
  • pieni herkkukurkku silputtuna
  • 1 rkl hakattua kaprista
  • purkki smetanaa
  • tilli-ruohosipuli- persilja silppua
  • hiukan sokeria ja suolaa

Sekoita täyte, leikkaa siiasta leveitä viipaleita vinottain, laita lautaselle kaksi viipaletta ristikkäin ja täytettä keskelle taita nyytiksi. Koristele siianmädillä ja ruohosipulisilpulla.
Lisänä muskottiperunaa, limeslohko.

Wiljam Pyy
keittiömestari



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2096149
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net