Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Graavilohta ja siian mätiä paahtoleipäsellolla   • Graavilohi Talasniemen tapaan   • Graavilohi I   • Kveenien graavilohi   • Punajuurella maustettu graavikuha   • Suolasiika   • Tuoresuolattua ja marinoitua hyvää   • Graavihauki   • Sinappikastike ja graavilohisalaatti   • Kraavilohta ja lämmintä punajuurisalaattia   • Täytetyt graavisiikanyytit   • Punajuurigraavattu lohi   • Sokerisuolattu graavilohi   • Graavilohisalaatti 

Suolasiika




  • 1½ - 2 kg siika
  • 1 rkl sokeria
  • 4 rkl karkeaa suolaa
  • 5 – 6 valkopippuria
  • tilliä

1. Perkaa ja fileoi siika. Hiero fileisiin sokeria.
2. Rouhi valkopippurit karkeaksi murskaksi ja sekoita suolaan.
3. Aseta toinen file voipaperin päälle ja ripottele puolet suolapippuriseoksesta fileelle. Peitä filee tillinoksilla.
4. Ripottele loput suola-pippuriseoksesta toiselle fileelle ja paina tämä toisen päälle niin, että päällimmäisen fileen selkäosa tulee alimmaisen vatsaosaa vasten.
5. Kääri kala tiukkaan pakettiin ja anna suolautua kylmässä pari päivää ennen käyttöä.

Tee voileivät tummalle leivälle ja käytä koristeena tilliä.

25.11.03; 22.12.2003



Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164563
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net