Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Graavilohta ja siian mätiä paahtoleipäsellolla   • Graavilohi Talasniemen tapaan   • Graavilohi I   • Kveenien graavilohi   • Punajuurella maustettu graavikuha   • Suolasiika   • Tuoresuolattua ja marinoitua hyvää   • Graavihauki   • Sinappikastike ja graavilohisalaatti   • Kraavilohta ja lämmintä punajuurisalaattia   • Täytetyt graavisiikanyytit   • Punajuurigraavattu lohi   • Sokerisuolattu graavilohi   • Graavilohisalaatti 

Specialitè du Directeur Artistique





  • vaaleaa vuokaleipää
  • graavisuolattua lohta
  • siianmätiä
  • kermavaahdolla kevennettyä smetanaa
    Koristeeksi:
  • sitruunalohkoja
  • tuoretta tilliä
  • ruohosipulia
  • salaatinlehtiä

Leikkaa paahtoleivästä pituusuuntaan noin 1 cm:n paksuisia viipaleita. Ota muotilla irti sellon muotoisia viipaleita.
Paahda ja levitä päälle kerros siian mätiä. Pursota reunoille smetakermavaahtoa niin, että sellon muoto korostuu.
Asettele "sellon" toiseen päähän reilut lohiruusukkeet.
Koristele annos tillillä, ruohosipulilla, salaatinlehdillä ja sitruunanalohkoilla.


© Kala-Trappi

Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307668
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net