Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 

Sveitsinleike valaan lihasta



Valaan liha on melkein mustaa ja hiukan venyvää.

  1. leikataan valaan lihasta pihvejä mitkä nuijitaan ohuemmiksi
  2. väliin parmankinkkua ja sveitsinjuustoa
  3. reunat naputellaan tiukasti kiinni .
  4. leivitetään jauho-muna korppujauho - paistetaan rapeanruskeaksi

Lisänä saframiriisiä, retiisi-kurkkusalaattia, sitruunaa, tilliä.

Wiljam Pyy
Keittiömestari





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414902
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net