Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 

Lentokalaa kapteenille




  • kolme noin 100 g lentokalaa perataan ja huuhdellaan nopeasti raikkaalla vedellä.
    Marinoidaan parituntia:
  • ½ dl valkoviiniä
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • tillisilppua
  • valkopippuria

Maustetaan kalat, kastetaan ruisjauhoissa ja paistetaan kullankeltaisiksi. Yksi
keltuainen ja marinointiliemi vispataan vesihauteessa kastikkeeksi.
Lisukkeeksi tarjotaan timjamiperunaa ja rakuunaporkkanaa.

Wiljam Pyy
keittiömestari



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414919
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net