Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Valaan lihaa ja merirapuja
Käytin valaanlihaa Kotkan Seurahuoneella 1963. Vanhat meriravut, kapteenit kävivät ja viettivät illanistujaisia ja nauttivat valaanlihaillallisia. Valaan liha on tummaa ja muistutta vähän maksaa tai puhvelihärkää Valmistin siitä
stroganoffia ja wieninleikkeen tapaan eli leivitettyjä pihvejä.

Valkoisen Ruusun mitalin saaja, Keittiömestari Gissur Gudmudsonn Islannista. Kehuu valaan lihaa ja käyttää omistamassaan ravintelissa, vaikkakin tietää että Suomi vastustaa kansainvälisessä valaanpyyntikomissiossa (IWC ) valaan pyyntiä.

Keittiömestari Wiljam Pyy




Liity Kalaruokaverkkoon


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414916
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net