Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Kala-sinttimureke
Kaikki kala minkä ylös saa, voidaan valmistaa. Tässä yksi teko-ohje.

Tarveaineet:
noin kilo ongittuja tai muulla tavoin pyydystettyjä kaloja
fileerattuna ja isommat ruodot nypittynä. Ahventa, kiiskeä,
särkeä, ruutanaa, lahnaa, salakkaa, ynnä muita pyydykseen tarttuneita
sinttejä.
Ne jauhetaan 3-4 kertaan jolloin pienetkin ruodot hienontuu.
100g pehmeää voita
50g vehnäjauhoja
3 iloista munaa
4 dl kuohukermaa
1 rkl valkopippuria
1 rkl suolaa ja sokeria
Valmistus:
1. Vatkaa munat, jauhot ja kerma sekaisin.
2. Vatkaa ne kalamassaan ohuena nauhana ja lisää voinokareita sekä
mausteet. Taikinan tulee olla kuohkea.
3. Voitele ja korppujauhota vuoka, kuumenna uuni 180c ja
kypsennä isommassa astiassa vesihauteessa noin puolitoista tuntia,
jäähdytä hetki ja kumoa tarjoiluvadille.

Voit tarjota lämpimänä tai kylmänä hyvän kalakastikkeen kera, lisänä
kuorrutettua perunamuusia ja vihanneksia.

W.P.



Liity Kalaruokaverkkoon


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2406540
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net