Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Pagellia San Sebastianin tavoin
Besugo a la donostierra-Pagellia

  • 800 g vaalea kalafileetä nahattomana, esim. siikaa, kuhaa, ahventa
  • 2 tl suolaa
  • ¼ dl kasviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • ¼ dl kasviöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 pala tuoretta maustepaprikaa
  • tai ¼ tl cayennenpippuria


  1. Lado kalafileet uunivuokaan. Lisää suola, kasviöljy ja sitruunamehu. Marinoi tunnin verran.
  2. Kuumenna uusi kasviöljy kattilassa, lisää hienonnettu valkosipuli ja maustepaprikanpala.
  3. Kääntele, mutta älä ruskista.
  4. Nosta kalafileet uunivadille. Kaada kuuma seos kattilasta kalafileille. Kääntele kalafileitä siinä.
  5. Kypsennä (225°) uunissa noin puoli tuntia.
  6. Kääntele kalafileitä kypsennyksen kuluessa.


Tarjoa kuumina sitruunalohkojen kera.

© Pentin parhaat

Liity Kalaruokaverkkoon



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414894
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net