Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Kalaa viherkastikkeessa
Pescado en salsa verde

  • ½ dl kasviöljyä
  • 800 g tuoreita tai pakastettuja kalafileitä
  • 1 iso sipuli
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 50 g kuorettomia leipäkuutioita
  • 1 dl vettä tai valkoviiniä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • ¼ dl kasviöljyä
  • 1½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria

    Kaada kasviöljy uunivuokaan ja kääntele kalafileet siinä.
  1. Kypsennä (225°) uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Sekoita sipuli, persilja, puserrettu valkosipuli, leipäkuutiot, vesi tai valkoviini, öljy ja mausteet tasaiseksi seokseksi.
  3. Peitä kalafileet seoksella. Kypsennä vielä noin puoli tuntia.

© Pentin parhaat




Liity Kalaruokaverkkoon



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414908
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net