Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Kalaa Valencian tapaan
Pescados a la valenciana

  • ¼ dl kasviöljyä
  • 800 g kalafileitä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta fenkolia tai ¼ tl murskattuja fenkolinsiemeniä
  • ¼ tl mustapippuria
  • 2 savupekoninviipaletta
  • 1 iso sipuli
  • 1 paprika
  • 4 tomaattia
  • 1 laakerinlehti
  • ripaus sahramia
  • ½ tl suolaa
  • ripaus cayennenpippuria

  1. Kuumenna kasviöljy isossa paistinpannussa. Ruskista kalafileet siinä, nosta uunivuokaan ja lisää mausteet.

  2. Lisää pekoniviipaleet pannuun ja kun niistä alkaa irrota rasva, lisää hienonnettu sipuli, paloiteltu paprika, laakerinlehti ja kuoritut, paloitellut tomaatit. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia.

  3. Lisää mausteet - sahrami kuivaa kämmentä vasten hienonnettuna - ja tarkista maku.

  4. Kaada seos vuokaan kaloille. Kypsennä (200°) uunissa noin puoli tuntia.


© Pentin parhaat

Liity Kalaruokaverkkoon




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414894
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net