|
|
|
 | Voileipäkakku savukalasta

- 9 kpl vaaleaa leipäviipaletta (reunat leikattu)
- 3 kpl tummaa leipäviipaletta (reunat leikattu
Täyte:
- 500 g rahkaa
- 1 prk ranskankermaa
- 400 g nahaton ja ruodoton lämmin savulohta tai siikaa
- 3 rkl tomaattisosetta
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- valkopippuria
- sitruunan mehua
Koristelu:
- 1 prk ranskankermaa
- 1 prk rahkaa

Valmistus:
- Sekoita täytteen aineet sekaisin. Laita pohjalle matalaan vuokaan ensimmäiset leipäviipaleet, kostuta, vedellä tai kalaliemellä. Laita täytettä kerroksen päälle.
- Aloita seuraava kerros puolikkaalla leipäviipalepalalle, etteivät saumat osu kohdalle. Kostuta, laita täytettä. Laita tummaa leipää, kostuta, laita täytettä. Laita vaaleat leipäviipaleet täytteen päälle.
- Sekoita ranskankerma ja rahka, levitä kakun päälle.
Koristelussa voi käyttää kurkkua, tomaattia, katkarapuja, kylmäsavulohta ym.
Liity Kalaruokaverkkoon
|
|  |
|
|
|
|
2414912 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|