Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 

Voileipäkakku savukalasta





  • 9 kpl vaaleaa leipäviipaletta (reunat leikattu)
  • 3 kpl tummaa leipäviipaletta (reunat leikattu

    Täyte:
  • 500 g rahkaa
  • 1 prk ranskankermaa
  • 400 g nahaton ja ruodoton lämmin savulohta tai siikaa
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • 1 tl kuivattua rakuunaa

  • valkopippuria
  • sitruunan mehua

    Koristelu:
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 prk rahkaa


    Valmistus:

    1. Sekoita täytteen aineet sekaisin. Laita pohjalle matalaan vuokaan ensimmäiset leipäviipaleet, kostuta, vedellä tai kalaliemellä. Laita täytettä kerroksen päälle.
    2. Aloita seuraava kerros puolikkaalla leipäviipalepalalle, etteivät saumat osu kohdalle. Kostuta, laita täytettä. Laita tummaa leipää, kostuta, laita täytettä. Laita vaaleat leipäviipaleet täytteen päälle.
    3. Sekoita ranskankerma ja rahka, levitä kakun päälle.

    Koristelussa voi käyttää kurkkua, tomaattia, katkarapuja, kylmäsavulohta ym.





    Liity Kalaruokaverkkoon





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414912
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net