Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Paistetut lentokalat
2-3 perattua lentokalaa merisuolataan ja maustetaan pippurilla. Sen jälkeen ne leivitetään ruisjauhoilla ja paistetaan voissa kauniin rapeiksi.
Tarjotaan lisäkkeeksi vesikastanjariisiä, vihersalaattia, sitruunaa ja paistettu päärynä.

Wiljam Pyy
chef

Liity Kalaruokaverkkoon



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414921
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net