Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Pez De Espada ala Galicia

- 1 kpl espada (huotrakala)
- oliiviöljyä
- 2 kpl sitruunaa
- valkosipulia
- tuoretta persiljaa



Fileoi kala, ruskista kevyesti oliiviöljyssä ja mausta suolalla. Paistamisen jälkeen aseta file uunivuoalle ja purista sitruunan mehu päälle. Laita silputtu valkosipuli fileen päälle ja hauduta uunissa n. 10 min.
Koristele lopuksi tuoreella persiljalla.

© Arvo Kokkonen Oy



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414923
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net