Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Valaan lihaa ja merirapuja   • Kala-sinttimureke   • Kalamureke katkarapukastikkeessa   • Pagellia San Sebastianin tavoin   • Kalaa viherkastikkeessa   • Kalaa Valencian tapaan   • Voileipäkakku savukalasta   • Kalastajan voileipäkakku   • Kalakohokas   • Kapteeni Nedrumin lentokalapihvit   • Paistetut lentokalat   • Espada Galician tapaan   • Paistettu rauskunsiipi   • Piikkihaita yrttikastikkeessa   • Fish and chips   • Nokkahaukea mestarin tapaan   • Sveitsinleike valaan lihasta   • Lentokalaa kapteenille 
Paistettu rauskunsiipi


(yhdelle)

  • 150 g fileoitua, nahatonta kalaa
  • vehnäjauhoja
  • suolaa, valkopippuria
  • voita
  • kaprismarjoja

Irrota rauskunsiivestä liha veitsellä siipiruotoja pitkin, jonka jälkeen nahka irrotetaan veitsellä tavalliseen tapaan.

Rauskun liha on erittäin mehevää ja maukasta, vaikkakin maku on mieto. Sen ominaismaku pääsee erinomaisesti esille, kun se paistetaan kevyesti jauhotettuna, suolalla ja valkopippurilla maustettuna ruskistetussa voissa. Kun kala on käännetty pannulla lisätään lopuksi kaprismarjoja reilu ruokalusikallinen ja lientä pannuun, voin maku saa miellyttävän kirpeän korostuksen.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2414918
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net