|
|
|
 | Paistettu rauskunsiipi
(yhdelle)
- 150 g fileoitua, nahatonta kalaa
- vehnäjauhoja
- suolaa, valkopippuria
- voita
- kaprismarjoja
Irrota rauskunsiivestä liha veitsellä siipiruotoja pitkin, jonka jälkeen nahka irrotetaan veitsellä tavalliseen tapaan.
Rauskun liha on erittäin mehevää ja maukasta, vaikkakin maku on mieto. Sen ominaismaku pääsee erinomaisesti esille, kun se paistetaan kevyesti jauhotettuna, suolalla ja valkopippurilla maustettuna ruskistetussa voissa. Kun kala on käännetty pannulla lisätään lopuksi kaprismarjoja reilu ruokalusikallinen ja lientä pannuun, voin maku saa miellyttävän kirpeän korostuksen.
|
|  |
|
|
|
|
2414918 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|